ONZE DIENSTEN

Het unieke van LEER LUISTEREN MET JE OGEN 
is de toepasbaarheid voor een grote diversiteit aan doelgroepen. Elke organisatie die heeft geleerd te luisteren met je ogen via de TOM Institute methode, maakt net dat verschil in wijze van communicatie.

Het team van medewerkers functioneert effectiever & efficiënter. Op een manier die uiteindelijk alle partijen een goed gevoel geeft. Het ultieme resultaat:
optimaal functioneren.


Trainingen


Dit is onze meest uitgebreide optie. Een interactieve training die uit drie delen bestaat.

- Basis “leer luisteren met je ogen”.
   Theorie en uitleg.
- Computertraining. Oefenen om non-
   verbaal te leren luisteren.
- Toepassen in praktijksituaties

Workshops


Dit is een gecomprimeerde interactieve optie die uit twee delen bestaat..

- Basis “leer luisteren met je ogen”
- Computertraining.
Lezingen / Gastcolleges 

 

Dit is een nog verder gecomprimeerde interactieve optie tijdens welke de basis “leer luisteren met je ogen” wordt uitgelegd


Open inschrijvingen

 

Als ZZP’er kun je ook deelnemen aan onze training door in te schrijven voor een open dag. Neem contact op met ons via contact formulier.


Zelfstudieboek


Dit boek bestaat uit theorie, oefeningen en een zelftest. Een zogenaamde TOM quick referentie pasje is bijgesloten. Een praktisch boek, geschreven voor diverse doelgroepen, makkelijk leesbaar. Te bestellen voor 14.95 ex verzendkosten, via het contact formulier

E-boek verkorte zelfstudieboek


Gratis te bestellen via contact formulier.
 

OP MAAT GEMAAKTE TRAINING/WORKSHOP

Natuurlijk is een combinatie van verschillende modules mogelijk, te bespreken tijdens een vrijblijvend gesprek. Neem vrijblijvend contact op om de situatie te bespreken.de pc-training.
Doel om het waarnemin
svermogen te verhogen


Workshop voor communicatie professional


De workshop luisteren met je ogen is uniek. Het herkennen van emoties in de ogen en zien wie de ander is. Dit maakt dat het gesprek constructiever gevoerd kan worden. Na de training wordt de non-verbale communicatie zo duidelijk zichtbaar. En juist omdat de non-verbale communicatie maar liefst 80% uitmaakt van de totale communicatie. Voor iedereen die met mensen werkt en effectiever wil zijn is deze training onmisbaar.  Speciaal voor de achterban van casemanagers heeft Geert op verzoek de vertaling gemaakt naar het werkveld van de casemanager.

Marjol Nikkels
Directeur Sensio Opleidingen
vice-voorzitter Bestuur Register Specialistisch Casemanagement

 
E-mailen
Bellen
Map